Fastighetsbolag som har fastigheter i Boden

Annons:
I Boden finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Boden. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Boden. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Boden så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Boden så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Boden så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Boden. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Boden har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Boden

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Boden har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Boden. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Boden du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Boden kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Boden om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Boden. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Boden som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.

Bodenbo
Parkg. 34
961 64 Boden


Bodens Utveckling AB
Teknikv. 3
961 50 BODEN


Bygg & Inredning Snickeri i Boden AB
Industriv. 5 B
961 68 Boden


Husesyn Svenska Besiktningar AB
Brobyn 4
961 91 Boden


Kåland Förvaltning AB
Kopplingsv. 10 C
961 38 BODEN


Lundströms Fastigheter AB
Hellgrensg. 5 A
961 34 BODEN


Mio Boden
Kopplingsv. 6
961 38 BODEN


ParkKompaniet i Boden AB
Kanslihusv. 8
961 43 BODEN


Polaris Eyewear AB
Svampv. 1
961 48 Boden


Sundbergs Fastigheter
Almg. 6
961 64 Boden


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 11
961 35 Boden


TREAB
Hedenbrov. 14
961 36 BODEN


WB Hydraulik
Kopplingsv. 10 A
961 38 BODEN


Western Farm AB
Buddbyv. 6
961 42 Boden


dc Bilservice
Kopplingsv. 9
961 38 BODEN

Annons:

Fastighetsägare i Boden

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Boden. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Boden från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Boden som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Boden.

Fastighetsmäklare i Boden

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Boden så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Boden från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Boden riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Boden

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånare: 18277, år 2010

Här finns mer information om staden Boden.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.