Fastighetsbolag som har fastigheter i Arvidsjaur

Annons:
I Arvidsjaur finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Arvidsjaur. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Arvidsjaur. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Arvidsjaur så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Arvidsjaur så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Arvidsjaur så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Arvidsjaur. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Arvidsjaur har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Arvidsjaur

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Arvidsjaur har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Arvidsjaur. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Arvidsjaur du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Arvidsjaur kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Arvidsjaur om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Arvidsjaur. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Arvidsjaur som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Pärel, AB
Skogsg. 38Multi Dynamic Service
Villav. 56Ntm Fastigheter AB
NygElfvings Fastigheter AB
Stationsg. 14


Arctic Choice AB
Fjällströmsv. 23
933 33 Arvidsjaur


Arvidsjaurhem AB
Ö. Skolg. 18
933 31 Arvidsjaur


Bo Bra Fastigheter AB
Domäng. 11
933 32 ARVIDSJAUR


Centrumfastigheter I Arvidsjaur AB
Johansson Fastigheter I Arvidsjaur AB
Lubor AB
Stationsg. 30 C
933 32 ARVIDSJAUR


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 23
933 32 ARVIDSJAUR


Medborgarhus
Storg. 12
933 31 Arvidsjaur


Norravanäs Vägsamfällighet
V. Skolg. 17 A
933 31 Arvidsjaur


Sah Fastigheter i Arvidsjaur AB
Sandbacksg. 6
933 33 Arvidsjaur

Annons:

Fastighetsägare i Arvidsjaur

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Arvidsjaur. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Arvidsjaur från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Arvidsjaur som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Arvidsjaur.

Fastighetsmäklare i Arvidsjaur

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Arvidsjaur så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Arvidsjaur från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Arvidsjaur riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Arvidsjaur

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånare: 4635, år 2010

Här finns mer information om staden Arvidsjaur.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.