Fastighetsbolag som har fastigheter i Älvsbyn

Annons:
I Älvsbyn finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Älvsbyn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Älvsbyn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Älvsbyn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Älvsbyn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Älvsbyn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Älvsbyn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Älvsbyn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Norrbotten.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Älvsbyn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Älvsbyn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Älvsbyn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Älvsbyn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Älvsbyn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Älvsbyn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Älvsbyn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Älvsbyn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Norrbotten.


Polmek Fastigheter AB
0923 - 799 50Hamptjärnvägens Samfällighetsförening
Sikfors 5229Nilssons Fastigheter i Älvsbyn AB
Befälsg. 9AB Älvsby Träindustrier
Ställverksv. 6


Bomans Jord & Skog
Laduberg 403
942 93 älvsbyn


Gårdings Fastigheter AB
Storg. 8
942 31 älvsbyn


Investit AB
Nygrensv. 9
942 33 älvsbyn


Johan Sundkvist Fastigheter AB
Lulev. 4
942 34 ÄLVSBYN


Lildal Fastigheter AB
Norrabyn 18
942 93 älvsbyn


Lomtjärnen Fastigheter AB
Befälsg. 9
942 35 älvsbyn


Nian, AB
Svedjan 14
942 92 ÄLVSBYN


Trinor Fastigheter AB
Betongg. 3
942 36 ÄLVSBYN


Älvsbyns Fastigheter AB
Betongg. 6
942 36 ÄLVSBYN

Annons:

Fastighetsägare i Älvsbyn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Älvsbyn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Älvsbyn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Älvsbyn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Älvsbyn.

Fastighetsmäklare i Älvsbyn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Älvsbyn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Älvsbyn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Älvsbyn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Älvsbyn

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånare: 4967, år 2010

Här finns mer information om staden Älvsbyn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.