Fastighetsbolag som har fastigheter i Växjö

Annons:
I Växjö finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Växjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Växjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Växjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Växjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Växjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Växjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Växjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Växjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Växjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Växjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Växjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Växjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Växjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Växjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Växjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.

Alhansa Fastigheter AB
Nyg. 28
352 31 Växjö


CA Fastigheter AB
Arabyg. 9
352 46 Växjö


Dahlbergs Fastigheter i Småland AB
Vallviksv. 8
352 51 Växjö


Handels & ByggInstitutet i Växjö AB
Linnég. 27
Växjö


Hedenfalks Fastigheter
Linnég. 6
352 33 Växjö


Inspecta
Norrg. 15
352 31 Växjö


Kronobergs Bygg- & Fastighetsservice AB
Hammarg. 3
352 46 Växjö


LTB Förvaltning AB
Smedjeg. 24
352 46 Växjö


Mäklarhuset Ulf Carlsson & Son AB
Norrg. 5
352 33 Växjö


PeHå Förvaltning AB
Verkstadsg. 5
352 46 Växjö


Petri Hjalmar AB
Hovsg. 10
352 33 Växjö


Riksbyggen
Arabyg. 49
352 46 Växjö


Svensk Fastighetsförmedling
Klosterg. 9
352 31 Växjö


Tillströms Fastighetsservice AB
Tjäderv. 13 A
352 42 Växjö


Videum AB Videum Science Park
Framtidsv.
352 57 Växjö


Växjöbostäder AB
N. Esplanaden 21
352 31 Växjö


Widerstedts Fastighetsförvaltning
Västerg. 6 D
352 30 VÄXJÖ


Åkesson Mäklarbyrå
Bäckg. 16
352 31 Växjö

Annons:

Fastighetsägare i Växjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Växjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Växjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Växjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Växjö.

Fastighetsmäklare i Växjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Växjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Växjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Växjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Växjö

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånare: 60887, år 2010

Här finns mer information om staden Växjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.