Fastighetsbolag som har fastigheter i Väckelsång

Annons:
I Väckelsång finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Väckelsång. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Väckelsång. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Väckelsång så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Väckelsång så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Väckelsång så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Väckelsång. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Väckelsång har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Väckelsång

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Väckelsång har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Väckelsång. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Väckelsång du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Väckelsång kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Väckelsång om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Väckelsång. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Väckelsång som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Hagelberg, Tommy Och Britt /Lokaluth/
Lärkv. 1Kåranäs Gård AB
KåranäsFiskestad Skog AB
Fiskestad 38


Emvalls Fastighets AB
Örnv. 7
362 51 VÄCKELSÅNG


Jonny-Olof Bygg & Fastighet AB
Vitsippsv. 9
362 51 VÄCKELSÅNG


Stiftelsen Kommunhus Väckelsång
Fiskestadsv. 2
362 50 Väckelsång


Storgatan 113 AB
Vitsippsv. 9
362 51 VÄCKELSÅNG


Tingsrydsbostäder AB
Fiskestadsv. 2
362 50 Väckelsång

Annons:

Fastighetsägare i Väckelsång

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Väckelsång. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Väckelsång från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Väckelsång som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Väckelsång.

Fastighetsmäklare i Väckelsång

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Väckelsång så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Väckelsång från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Väckelsång riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Väckelsång

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånare: 905, år 2010

Här finns mer information om staden Väckelsång.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.