Fastighetsbolag som har fastigheter i Urshult

Annons:
I Urshult finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Urshult. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Urshult. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Urshult så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Urshult så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Urshult så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Urshult. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Urshult har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Urshult

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Urshult har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Urshult. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Urshult du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Urshult kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Urshult om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Urshult. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Urshult som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Rössviksgården AB
Sirköv. 11 AUrshults Föreläsningsförening
TörnabygdTingsrydsbostäder AB
Stationsv. 4Jendan HB
RävebackensTerminalen I Wemboö AB
Kärr


Ekbacka AB
Ekliden 10
360 13 Urshult


K-J Nilssons Fastighetsförvaltning HB
Ö. Karatorp 4
360 13 Urshult


Ljushuset Urshult
Stationsv. 12
360 13 Urshult


Stiftelsen Kommunhus I Urshult
Stationsv. 4
360 13 Urshult


Uthyrning Fastigheter, Skogsbruk, Galleri, Servering, Konservator.
Kärr VEMBOÖ GAMLA SKOLA
360 13 Urshult

Annons:

Fastighetsägare i Urshult

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Urshult. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Urshult från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Urshult som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Urshult.

Fastighetsmäklare i Urshult

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Urshult så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Urshult från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Urshult riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Urshult

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånare: 794, år 2010

Här finns mer information om staden Urshult.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.