Fastighetsbolag som har fastigheter i Traryd

Annons:
I Traryd finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Traryd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Traryd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Traryd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Traryd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Traryd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Traryd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Traryd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Traryd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Traryd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Traryd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Traryd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Traryd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Traryd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Traryd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Traryd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Ljungby Metallplätering K-G Sundgren
Fjärdingstorp 4Klk Group AB
Torgg


Skafta Fastigheter AB
Trarydsallén 4 D
287 72 Traryd


Smålandspallen AB
Industrig. 1
287 72 Traryd


VÄSTRA GÖTERYDS VÄGSAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Käskhult 16
287 92 Traryd


Älgen Timber In Sweden AB
Kyrkv. 29
287 72 Traryd

Annons:

Fastighetsägare i Traryd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Traryd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Traryd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Traryd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Traryd.

Fastighetsmäklare i Traryd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Traryd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Traryd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Traryd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Traryd

Traryd är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län vid motorvägen på E4. Genom Traryd flyter ån Lagan. Traryds kyrka byggdes 1859-1860. Tidigare fanns en medeltida kyrka på platsen. Vid Lagan finns Traryds Kraftverk som stod klart 1945.

Yta: 157,87 hektar
Invånare: 660, år 2010

Här finns mer information om staden Traryd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.