Fastighetsbolag som har fastigheter i Tjureda

Annons:
I Tjureda finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tjureda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tjureda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tjureda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tjureda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tjureda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tjureda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tjureda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tjureda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tjureda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tjureda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tjureda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tjureda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tjureda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tjureda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tjureda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Åby Plåtslageri
Smultronvägen 15Exscentio AB
NykullaR J:S Bilplåt
Tjureda HAGABORG 1Gravören 4
Åbyforsvägen 47


Burde Förvaltnings AB
Åby KVARNVIKEN 1
363 34 Tjureda


Coni Fastigheter AB
Åbyforsvägen 31
363 34 Tjureda


Fastighetsägareföreningen Tjuren Ekonomisk Förenin
Ekna Rävgård
363 34 Tjureda


P & M Invest I Växjö AB
Åby KVARNVIKEN 1
363 34 Tjureda

Annons:

Fastighetsägare i Tjureda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tjureda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tjureda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tjureda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tjureda.

Fastighetsmäklare i Tjureda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tjureda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tjureda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tjureda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tjureda

Tjureda socken i Småland ingick i Norrvidinge härad i Värend, ingår sedan 1971 i Växjö kommun och motsvarar från 2016 Tjureda distrikt i Kronobergs län. Två hällkistor, många gravrösen från bronsåldern och några järnåldersgravfält finns här.

Yta: 59 km2
Invånare: 730, år 2000

Här finns mer information om staden Tjureda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.