Fastighetsbolag som har fastigheter i Tävelsås

Annons:
I Tävelsås finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Tävelsås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Tävelsås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Tävelsås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Tävelsås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Tävelsås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Tävelsås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Tävelsås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Tävelsås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Tävelsås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Tävelsås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Tävelsås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Tävelsås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Tävelsås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Tävelsås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Tävelsås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Mäklarfirman Magnus Bergman
Gåvastorp


Fksn Förvaltning Kronoberg Sverige Norden AB
Rinkaby Hagen 2
355 95 TÄVELSÅS


Landprojekt I Växjö AB
Rinkaby Hagen 2
355 95 TÄVELSÅS


Södrekvarn Fastigheter AB
Stenslanda
355 95 TÄVELSÅS

Annons:

Fastighetsägare i Tävelsås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Tävelsås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Tävelsås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Tävelsås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Tävelsås.

Fastighetsmäklare i Tävelsås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Tävelsås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Tävelsås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Tävelsås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Tävelsås

Tävelsås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Tävelsås socken. I orten finns Tävelsås kyrka och bredvid denna, Tävelsås skola för årskurs 1-3.

Yta: 35,21 hektar
Invånare: 225, år 2010

Här finns mer information om staden Tävelsås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.