Fastighetsbolag som har fastigheter i Strömsnäsbruk

Annons:
I Strömsnäsbruk finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Strömsnäsbruk. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Strömsnäsbruk. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Strömsnäsbruk så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Strömsnäsbruk så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Strömsnäsbruk så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Strömsnäsbruk. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Strömsnäsbruk har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Strömsnäsbruk

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Strömsnäsbruk har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Strömsnäsbruk. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Strömsnäsbruk du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Strömsnäsbruk kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Strömsnäsbruk om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Strömsnäsbruk. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Strömsnäsbruk som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Bokinfo Ryssland AB
Ljunggrensg. 14Traryds Bilfrakt AB
LagastigsgLogistikfastigheter Bodafors AB
LagastigsgMarkaryds Industribyggnads AB
JärnvägsgatanLechner Svenska Holding AB
Hinnerydsv. 43 BLechner Svenska Holding AB
Hinnerydsv. 43


Brukshotellet I Strömsnäs AB
Mjäryd 1111
287 91 STRÖMSNÄSBRUK


Elme Fönster AB
Gränsv. 9
287 34 Strömsnäsbruk


Gunnarssons Industrifastighetsbolag AB
Åkeriv. 5
287 34 Strömsnäsbruk


Jl Livs Fastigheter AB
Lagastigsg. 30
287 31 STRÖMSNÄSBRUK


Kylhults Fastighets AB
Kvarnv. 1
287 33 STRÖMSNÄSBRUK


Mjäryds Elmontage AB
Mjäryd 1327
287 91 STRÖMSNÄSBRUK


Ormhult-Össjöa Vägsamfällighet
Össjöa Björkforsa
287 93 STRÖMSNÄSBRUK


Rolf Helgesson Försäljning & Konsult AB
Kronobergsg. 52
287 32 Strömsnäsbruk


Ryden Fastigheter AB, Bengt
070 - 664 43 27SKINNERSBÖKE-SPRÅXHULT VÄGSAMFÄLLIGHET
Skinnersböke 2305
287 93 STRÖMSNÄSBRUK


Terminalen I Strömsnäsbruk Fastighets AB
Gränsv. 4
287 34 Strömsnäsbruk


Vänneböke Samfällighetsförening
Klausön 3239
287 93 STRÖMSNÄSBRUK

Annons:

Fastighetsägare i Strömsnäsbruk

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Strömsnäsbruk. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Strömsnäsbruk från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Strömsnäsbruk som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Strömsnäsbruk.

Fastighetsmäklare i Strömsnäsbruk

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Strömsnäsbruk så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Strömsnäsbruk från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Strömsnäsbruk riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Strömsnäsbruk

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånare: 2066, år 2010

Här finns mer information om staden Strömsnäsbruk.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.