Fastighetsbolag som har fastigheter i Lönashult

Annons:
I Lönashult finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lönashult. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lönashult. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lönashult så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lönashult så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lönashult så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lönashult. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lönashult har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lönashult

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lönashult har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lönashult. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lönashult du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lönashult kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lönashult om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lönashult. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lönashult som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.

LandsbygdsMäklaren i Syd
Örjanstorp
342 53 LÖNASHULT


Rosander, Fredrik
Torsås Storegård 4
342 53 LÖNASHULT

Annons:

Fastighetsägare i Lönashult

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lönashult. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lönashult från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lönashult som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lönashult.

Fastighetsmäklare i Lönashult

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lönashult så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lönashult från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lönashult riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lönashult

Lönashult är kyrkbyn i Västra Torsås socken i Alvesta kommun. SCB har för orten och en del av grannorten Håldala definierad och namnsatt en småort i Alvesta kommun med namnet Lönashult och del av Håldala. Västra Torsås kyrka ligger i Lönashult.

Yta: 41 hektar
Invånare: 170, år 2010

Här finns mer information om staden Lönashult.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.