Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljungby

Annons:
I Ljungby finns det 10 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljungby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljungby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljungby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljungby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljungby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljungby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljungby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljungby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljungby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljungby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljungby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljungby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljungby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljungby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljungby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.

Biwab Ljungby
Långg. 17
341 32 Ljungby


Elfvings Mäklarbyrå AB
Bergag. 1
341 30 Ljungby


Fastighetsbolaget Garvaren i Ljungby AB
Garvaren
341 60 LJUNGBY


Konab Kerstin & Nils-Evert Norén AB
Kungsg. 46
341 31 LJUNGBY


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 26
341 30 Ljungby


MERIT ekonomi & juridik
Storg. 3
341 30 Ljungby


Märta Ljungbergs Donationsfond
Rönnäsv. 35 D
341 33 LJUNGBY


PMU Rep & Smide AB
Hansatorpsv. 6
341 32 Ljungby


Pia Mäklare
Drottningg. 25
341 36 Ljungby


Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 23
341 36 Ljungby

Annons:

Fastighetsägare i Ljungby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljungby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljungby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljungby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljungby.

Fastighetsmäklare i Ljungby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljungby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljungby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljungby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånare: 15205, år 2010

Här finns mer information om staden Ljungby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.