Fastighetsbolag som har fastigheter i Linneryd

Annons:
I Linneryd finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Linneryd. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Linneryd. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Linneryd så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Linneryd så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Linneryd så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Linneryd. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Linneryd har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Linneryd

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Linneryd har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Linneryd. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Linneryd du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Linneryd kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Linneryd om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Linneryd. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Linneryd som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Tingsrydsbostäder AB
Lindv. 13Linneryds Hembygdsförening
Kyrkv. 19


Flålycke Samfällighetsförening
Flålycke
360 24 Linneryd


Korröstiftelsen
Obbetorp
360 24 Linneryd


Stiftelsen Kommunhus
Lindv. 13
360 24 Linneryd

Annons:

Fastighetsägare i Linneryd

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Linneryd. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Linneryd från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Linneryd som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Linneryd.

Fastighetsmäklare i Linneryd

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Linneryd så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Linneryd från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Linneryd riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Linneryd

Linneryd är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Linneryds socken. Här finns Linneryds kyrka, ett badhus och ett bibliotek. Strax öster om Linneryds samhälle och ligger Ljuva mons naturreservat som i öster och väster begränsas av Rolsmosjön och Linnerydssjön.

Yta: 120,10 hektar
Invånare: 488, år 2010

Här finns mer information om staden Linneryd.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.