Fastighetsbolag som har fastigheter i Liatorp

Annons:
I Liatorp finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Liatorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Liatorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Liatorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Liatorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Liatorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Liatorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Liatorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Liatorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Liatorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Liatorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Liatorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Liatorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Liatorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Liatorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Liatorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.

A W Andersssons Ritnings- & Konstruktionsfirma
Höghult 1
343 74 Liatorp


Dihults Fastighets AB
Bölsö Gård 4
343 74 Liatorp


Majolia AB
Regnhult 11
343 74 Liatorp


Mh Wirell i Liatorp AB
Växjöv. 505
343 74 Liatorp


Stibe Maskin & Verktyg
Allbog. 9
343 74 Liatorp


Wickströms Bostäder AB
Virkenhultsv. 9
343 74 Liatorp

Annons:

Fastighetsägare i Liatorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Liatorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Liatorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Liatorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Liatorp.

Fastighetsmäklare i Liatorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Liatorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Liatorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Liatorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Liatorp

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånare: 555, år 2010

Här finns mer information om staden Liatorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.