Fastighetsbolag som har fastigheter i Lessebo

Annons:
I Lessebo finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lessebo. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lessebo. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lessebo så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lessebo så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lessebo så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lessebo. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lessebo har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lessebo

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lessebo har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lessebo. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lessebo du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lessebo kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lessebo om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lessebo. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lessebo som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.

AB Lessebohus
Stationsg. 10
360 50 LESSEBO


Alp Maskin AB
Storg. 52 B
360 50 LESSEBO


Fastighets AB Bergdala
Storg. 90
360 50 LESSEBO


Lessebo Fastigheter, AB
Stationsg. 10
360 50 LESSEBO

Annons:

Fastighetsägare i Lessebo

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lessebo. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lessebo från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lessebo som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lessebo.

Fastighetsmäklare i Lessebo

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lessebo så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lessebo från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lessebo riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lessebo

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånare: 2737, år 2010

Här finns mer information om staden Lessebo.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.