Fastighetsbolag som har fastigheter i Lenhovda

Annons:
I Lenhovda finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lenhovda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lenhovda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lenhovda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lenhovda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lenhovda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lenhovda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lenhovda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lenhovda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lenhovda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lenhovda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lenhovda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lenhovda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lenhovda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lenhovda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lenhovda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Fibblegård AB
Herråkra Fibblegård 1AB Östangård I Lenhovda
Carlsson, May-Louise
BlendagLenhovdaåkarnas Fastighets AB
Vagnv. 1Anders Samuelsson
ängsgKylleskruvs Vägsamfällighet
KylleskruvJakobsson Göran Ingemar
Tingsg. 3


AB Stillman 8
Vikg. 3
360 73 Lenhovda


Holmahults Vägsamfällighet
Holmahult
360 73 Lenhovda


J O Franssons Fastigheter AB
Köpmang. 2
360 73 Lenhovda


Klintvägens Samfällighetsförening
Kosta-Bergdala Vägsamfällighet
Gräsmo
360 73 Lenhovda


Lenhovda Fönster AB
Vagnv. 8
360 73 Lenhovda


Mäklarfirman Ahlqvist
Storg. 34
360 73 Lenhovda


Nöbbele-Prinsnäs Samfällighetsförening
Pl 242 Lindsborg /Kjellsson
360 73 Lenhovda


Senilia Invest AB
Järnvägsg. 29
360 73 Lenhovda


Skogsstjärnans Samfällighetsförening
Klintv. 7
360 73 Lenhovda


Uppvidingehus, AB
Apoteksg. 5
360 73 Lenhovda

Annons:

Fastighetsägare i Lenhovda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lenhovda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lenhovda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lenhovda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lenhovda.

Fastighetsmäklare i Lenhovda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lenhovda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lenhovda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lenhovda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånare: 1744, år 2010

Här finns mer information om staden Lenhovda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.