Fastighetsbolag som har fastigheter i Lammhult

Annons:
I Lammhult finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lammhult. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lammhult. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lammhult så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lammhult så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lammhult så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lammhult. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lammhult har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lammhult

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lammhult har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lammhult. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lammhult du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lammhult kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lammhult om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lammhult. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lammhult som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Saxabjörke Samfällighetsförening
SaxabjörkeFraggahult-Vasebro Vägsamfällighet
HjälmarydPer-Olof Vilhelmsson Mfl Skavenäs 5:1
SkavenäsJordbruk och Uthyrning.
Berg


Anders Dahlkvist Fastigheter AB
Bo 3236
360 30 Lammhult


Aneboda-Lammhults Hembygdsförening
Köpmannag. 6
360 30 Lammhult


Bodaryds Bil & Plåt
Bodaryd 1
360 30 Lammhult


Designarenan AB
Köpmannag. 1
360 30 Lammhult


Esal Växjö KB
Bo 3054
360 30 Lammhult


Hsb Karlskrona AB
Bo 52
360 30 Lammhult


Höglandets Mark & Stängsel AB
Buskatorp 4
360 30 Lammhult


Kärnhem Mitt AB
0470 - 79 98 90Lamhults Åkeri AB
Ekegärdsg. 1
360 30 Lammhult


Lammhults Järnhandel, AB
N. Fabriksg. 11
360 30 Lammhult


Norrvidinge Invest AB
Trädgårdsg. 10
360 30 Lammhult


Pinnen AB
Växjöv. 42
360 30 Lammhult


Stern Skog
Källehult Östergård 1
360 30 Lammhult


Svenska Värden 1915, AB
Bo 504
360 30 Lammhult


Thorbjörn Johansson I Lammhult AB
Värnamov. 39
360 30 Lammhult


abstracta
Lammeng. 2
360 30 Lammhult


Åkes Möbelexpo AB
Fiskdammsv. 1
360 30 Lammhult

Annons:

Fastighetsägare i Lammhult

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lammhult. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lammhult från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lammhult som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lammhult.

Fastighetsmäklare i Lammhult

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lammhult så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lammhult från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lammhult riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lammhult

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånare: 1459, år 2010

Här finns mer information om staden Lammhult.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.