Fastighetsbolag som har fastigheter i Lagan

Annons:
I Lagan finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Lagan. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Lagan. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Lagan så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Lagan så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Lagan så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Lagan. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Lagan har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Lagan

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Lagan har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Lagan. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Lagan du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Lagan kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Lagan om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Lagan. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Lagan som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


L. Skoglund Konsult & Maskin AB
ÅbyforsGunnar Nelson AB
Vännaryd MellangårdSteyn Nordic AB
VännarydsgEivor Ekdahl
Veka Gård 1Labergo Fastighetsförvaltning AB
VärnamovKåtåns; Töttja-Domaryd Samfällighetsförening
DomarydJohansson Arne
Föreningsg. 1


Bökeliden AB
Västerg. 10
341 50 Lagan


De Be Plåt & Svets AB
Västerg. 40
341 50 Lagan


Johan Danningsson
Kvänarp Södergård 4
341 52 Lagan


Karab AB
Västerg. 38
341 50 Lagan


Katalin Johansson, Prästtorp 2:3
Brog. 3
341 51 LAGAN


Keca Fastigheter AB
Värnamov. 19
341 51 LAGAN


Kronstaden Fastighets AB
Föreningsgatan
341 30 Lagan


Lagans Fastighets AB
Västerg. 10
341 50 Lagan


Lugnets Sammfällighetsförening
Prästtorp
341 51 LAGAN


Polymega I Lagan AB
Värnamov. 13
341 50 Lagan


SAC Nordic
Prästtorpsv. 16
341 51 LAGAN

Annons:

Fastighetsägare i Lagan

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Lagan. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Lagan från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Lagan som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Lagan.

Fastighetsmäklare i Lagan

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Lagan så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Lagan från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Lagan riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånare: 1744, år 2010

Här finns mer information om staden Lagan.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.