Fastighetsbolag som har fastigheter i Hovmantorp

Annons:
I Hovmantorp finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hovmantorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hovmantorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hovmantorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hovmantorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hovmantorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hovmantorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hovmantorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hovmantorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hovmantorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hovmantorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hovmantorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hovmantorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hovmantorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hovmantorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hovmantorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Ormeshaga Country AB
OrmeshagaMona J AB
FägerstadSvensson, Thomas
NygM&M Hovmantorp AB
OxtorgsgLojander Consulting AB
Lärkv. 9


Ahno Fastigheter AB
0478 - 420 60Bomi Fastigheter AB
Fibbleåg. 6
360 51 HOVMANTORP


Fastighetsbyrån, en del av Swedbank
Storg. 69
360 51 HOVMANTORP


Hans-Olof Ahlesten
Björneke 3
360 51 HOVMANTORP


Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB
Järnvägsg. 16
360 51 HOVMANTORP


Hovmantorps Säteri
Hovmantorps Säteri
Hovmantorp


Kl Gruppen I Hovmantorp AB
Järnvägsg. 10
360 51 HOVMANTORP


Lia Musik
Attsjö 1
360 51 HOVMANTORP


Lilla Kulleryd Samfällighetsförening
Storg. 46
360 51 HOVMANTORP


Lysteryds Vägsamfällighet
Furuby LILLEGÅRD
Hovmantorp


Vedfastigheter AB
Järnvägsg. 10
360 51 HOVMANTORP


Vega 26
Storg. 71
360 51 HOVMANTORP


Vibbe Fastighet AB
Linnehult
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Fastighetsägare i Hovmantorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hovmantorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hovmantorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hovmantorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hovmantorp.

Fastighetsmäklare i Hovmantorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hovmantorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hovmantorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hovmantorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hovmantorp

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånare: 2991, år 2010

Här finns mer information om staden Hovmantorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.