Fastighetsbolag som har fastigheter i Häradsbäck

Annons:
I Häradsbäck finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Häradsbäck. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Häradsbäck. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Häradsbäck så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Häradsbäck så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Häradsbäck så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Häradsbäck. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Häradsbäck har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Häradsbäck

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Häradsbäck har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Häradsbäck. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Häradsbäck du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Häradsbäck kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Häradsbäck om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Häradsbäck. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Häradsbäck som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Långhults Norra Samfällighetsförening
Långhult 4283Örn, Sven-Olof
Torbjörnahult 4069


Amundshylte Vägsamf
Truvedstorp
343 92 HÄRADSBÄCK


Ekonomiljus, Glive Svensson
Älmhultsv. 14
343 92 HÄRADSBÄCK


Elitfrakt Förvaltnings AB
Torbjörnahult 4305
343 92 HÄRADSBÄCK

Annons:

Fastighetsägare i Häradsbäck

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Häradsbäck. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Häradsbäck från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Häradsbäck som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Häradsbäck.

Fastighetsmäklare i Häradsbäck

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Häradsbäck så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Häradsbäck från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Häradsbäck riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Häradsbäck

Häradsbäck är en kyrkby i Härlunda socken och småort i Älmhults kommun i Småland, ganska nära gränsen till Skåne. Byn ligger längs länsväg 120 mellan Älmhult och Tingsryd. Affär - Handelsboden, dagligvaror och mat, ombud för bl a Posten, DHL, Schenker, Systembolaget, Apoteket.

Yta: 71 hektar
Invånare: 179, år 2010

Här finns mer information om staden Häradsbäck.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.