Fastighetsbolag som har fastigheter i Hamneda

Annons:
I Hamneda finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Hamneda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Hamneda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Hamneda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Hamneda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Hamneda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Hamneda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Hamneda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Hamneda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Hamneda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Hamneda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Hamneda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Hamneda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Hamneda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Hamneda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Hamneda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Hagus Lantbruk KB
Hornstorp 4Horn-Ryd-Öjes Samfällighetsförening
öjeIngvar Gustavsson
Björsagårdsv


Bolmen Fisk AB
Hamneda Gåsagård 2
340 13 HAMNEDA


Malmaryds Vägsamfällighet
Nöttja
340 13 HAMNEDA


STC Ventilation AB
Hamnedav. 21
340 13 HAMNEDA

Annons:

Fastighetsägare i Hamneda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Hamneda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Hamneda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Hamneda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Hamneda.

Fastighetsmäklare i Hamneda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Hamneda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Hamneda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Hamneda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Hamneda

Hamneda är en småort i Ljungby kommun och kyrkbyn i Hamneda socken som är belägen vid Lagan. År 2010 fanns här 158 boende. I och kring Hamneda finns 590 kända fornlämningar, varav ett tjugotal hällkistor från yngsta stenåldern.

Yta: 46 hektar
Invånare: 158, år 2010

Här finns mer information om staden Hamneda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.