Fastighetsbolag som har fastigheter i Gemla

Annons:
I Gemla finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Gemla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Gemla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Gemla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Gemla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Gemla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Gemla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Gemla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Gemla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Gemla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Gemla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Gemla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Gemla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Gemla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Gemla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Gemla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Gransholms Herrgård AB
Gransholmsv


BiWi Bygg AB
Brändabacken 5
360 32 Gemla


Janoso Trading
Jägarev. 3
360 32 Gemla


Lilla Bökås Samfällighetsförening
Norrvägen
360 32 Gemla


Sb Montageservice
Usteryd Berghem
360 32 Gemla

Annons:

Fastighetsägare i Gemla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Gemla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Gemla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Gemla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Gemla.

Fastighetsmäklare i Gemla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Gemla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Gemla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Gemla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Gemla

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånare: 1342, år 2010

Här finns mer information om staden Gemla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.