Fastighetsbolag som har fastigheter i Braås

Annons:
I Braås finns det 19 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Braås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Braås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Braås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Braås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Braås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Braås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Braås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Braås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Braås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Braås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Braås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Braås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Braås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Braås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Braås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Mästreda Vägsamfällighet
Flygerås 1HBB Kompaniet AB
MassavSjösås Äskås
ÖstrakärrFredriksdalsvägens Samfällighetsförening
RamnåsaPyro Fastighetsförvaltning
0474Lindvall, Leif
GöthsLindwall Leif O Mervi För Lindwalls Fastigheter
Sjösåsv. 9


A. Johnsson Fastigheter AB
Marknadsv. 20
360 42 BRAÅS


Andreas G Fastigheter I Braås AB
Sjösåsv. 38
360 42 BRAÅS


Betingetorp-Ramnåsa Vägsamfällighet
Brantåsa
360 42 BRAÅS


Dädesjö Ek För
Dädesjö
360 42 BRAÅS


Ingrid Herrlin
Ramnåsa Södregård 2
360 42 BRAÅS


Krokodilen Ccg HB
Mörkaskog
360 42 BRAÅS


Lindwalls Fastigheter i Braås AB
Sjösåsv. 9
360 42 BRAÅS


Rappe Fastighets AB
Mörkaskog
360 42 BRAÅS


Rappe, Adolf Fredrik Axel G:Son
Drättinge Gård
360 42 BRAÅS


Sandgärden I Växjö AB
Mörkaskog
360 42 BRAÅS


T&C Invest AB
Smedjeg. 2
360 42 BRAÅS


Örkens Bygg & Fastighets AB
Kvarnagården Lidbofors
360 42 BRAÅS

Annons:

Fastighetsägare i Braås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Braås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Braås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Braås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Braås.

Fastighetsmäklare i Braås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Braås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Braås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Braås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Braås

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånare: 1547, år 2010

Här finns mer information om staden Braås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.