Fastighetsbolag som har fastigheter i Åseda

Annons:
I Åseda finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Åseda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Åseda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Åseda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Åseda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Åseda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Åseda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Åseda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Åseda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Åseda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Åseda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Åseda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Åseda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Åseda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Åseda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Åseda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Kexholms SK
Bo 114G 850 Björkå-Korsledet Vägsamfällighet
Åkvarn-björkå 26Holmers Fastighet och Förvaltnings AB
JärnvägsgSvenshult-Mada-Mörteleks Samfällighetsförening
Svenshult 5Bengt Granflo Bygg AB
GustavsgNäshults Läderverkstad
RösjönäsÅseda Ishall AB
Pilg. 32Hjorten Handel & Konsult HB
SkräddargAndersen, Björn
HöghultströmFastighetsbolaget Terminalgatan AB
Terminalgatan 2


A-Produkter
Hultanäs 11
364 33 åseda


Börjes Tankcenter AB
Järnvägsg. 18
364 21 ÅSEDA


Fröseke-Skeda Samfällighetsförening
Åseda-fröseke Axelsborg
364 33 åseda


Jsa Fastighet
Östra v. 21
364 30 ÅSEDA


Karin Lindbergs Fastigheter I Åseda AB
Olofsg. 4
364 30 ÅSEDA


Lillgatans Fastighets AB
Storg. 16
364 31 åseda


Mulatorps Samfällighetsförening
Mulatorp 5
364 33 åseda


Quintex
Olofsg. 13
364 30 ÅSEDA


Svensk Fastighetsförmedling
Olofsg. 3
364 30 ÅSEDA


Åseda Fastighets Förvaltnings AB
Fagraskruv
364 33 åseda

Annons:

Fastighetsägare i Åseda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Åseda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Åseda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Åseda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Åseda.

Fastighetsmäklare i Åseda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Åseda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Åseda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Åseda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Åseda

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånare: 2430, år 2010

Här finns mer information om staden Åseda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.