Fastighetsbolag som har fastigheter i Älmeboda

Annons:
I Älmeboda finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Älmeboda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Älmeboda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Älmeboda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Älmeboda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Älmeboda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Älmeboda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Älmeboda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kronoberg.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Älmeboda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Älmeboda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Älmeboda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Älmeboda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Älmeboda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Älmeboda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Älmeboda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Älmeboda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kronoberg.


Tingsrydsbostäder AB
Klockareg


ABrahamshult Danecamp AB
Abrahamshult 8
360 23 ÄLMEBODA


Matöppet
Gamla v. 20
360 23 ÄLMEBODA


P & P Måleri & Golv
Bangatan 14
360 23 ÄLMEBODA


Rfm Skog- & Fastighetsförvaltning AB
Gamla v. 18
360 23 ÄLMEBODA


Stiftelsen Kommunhus Älmeboda
Klockareg. 14
360 23 ÄLMEBODA


Älmeboda Bygg AB
Bang. 8
360 23 ÄLMEBODA

Annons:

Fastighetsägare i Älmeboda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Älmeboda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Älmeboda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Älmeboda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Älmeboda.

Fastighetsmäklare i Älmeboda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Älmeboda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Älmeboda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Älmeboda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Älmeboda

Älmeboda är en småort och kyrkby i Älmeboda socken i Tingsryds kommun, Kronobergs län. Belägen cirka 50 km sydöst om Växjö vid tätorten Rävemåla, där Länsväg 120 och Länsväg 122 korsar varandra. Avståndet till kommunens centralort Tingsryd är fågelvägen cirka 20 km.

Yta: 35 hektar
Invånare: 75, år 2010

Här finns mer information om staden Älmeboda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.