Fastighetsbolag som har fastigheter i Vissefjärda

Annons:
I Vissefjärda finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vissefjärda. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vissefjärda. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vissefjärda så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vissefjärda så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vissefjärda så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vissefjärda. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vissefjärda har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vissefjärda

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vissefjärda har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vissefjärda. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vissefjärda du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vissefjärda kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vissefjärda om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vissefjärda. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vissefjärda som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Förlångsö-Torsjö Vägsamfällighet
Torsjö 202Målatorp Rökeri, AB
MålatorpHaraldsson, Joakim
NORRA KYRKEBY


Gustaf och Olof Petersons Stiftelse
Bamsekulla 210
360 60 VISSEFJÄRDA


Isoleringsmaskinen Sverige AB
Hult 126
360 60 VISSEFJÄRDA


Långaskruv Samfällighetsförening
Storg. 25
360 60 VISSEFJÄRDA


Olle Och Thomas Persson I Småland AB
Nickemåla
360 60 VISSEFJÄRDA


Rcs Fastigheter I Emmaboda AB
Mellang. 6
360 60 VISSEFJÄRDA

Annons:

Fastighetsägare i Vissefjärda

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vissefjärda. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vissefjärda från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vissefjärda som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vissefjärda.

Fastighetsmäklare i Vissefjärda

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vissefjärda så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vissefjärda från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vissefjärda riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vissefjärda

Vissefjärda är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län och kyrkby i Vissefjärda socken. Vissefjärda kyrka ligger där Lyckebyån passerar och rinner in i Kyrksjön. I närheten av Lyckebyån ligger också Vissefjärda skola. Mittemot kyrkan, på andra sidan Lyckebyån, ligger kyrkstallarna som byggdes med plats för 200 hästar år 1855.

Yta: 114,69 hektar
Invånare: 670, år 2010

Här finns mer information om staden Vissefjärda.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.