Fastighetsbolag som har fastigheter i Virserum

Annons:
I Virserum finns det 20 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Virserum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Virserum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Virserum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Virserum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Virserum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Virserum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Virserum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Virserum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Virserum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Virserum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Virserum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Virserum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Virserum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Virserum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Virserum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Virserums Stugby Service AB
SemesterbynSöderman Skrivare HB
EvagMarbodal
Bonareg. 7DWES Bygg Och Måleri AB
Rebri AB
Torgg. 4 B


Andalusien Direkt AB
Storg. 22
570 80 VIRSERUM


Bergströms i Virserum AB
L. Ånhult 6
570 80 VIRSERUM


Fabor AB
Grafisk Produktion I Vetlanda AB
Verkstadsg. 3
570 80 VIRSERUM


Jörgen Nielsen Arkitektkontor AB
Solhemsg. 15
570 80 VIRSERUM


Kråketorp-Högeruda-Skinnskälla Vägsamfällighet
Evag. 9
570 80 VIRSERUM


Logoit Fastighet HB
Fabriksg. 11
570 80 VIRSERUM


Modig Machine Tool AB
Fabriksg. 17
570 80 VIRSERUM


Rebri Bygg AB
Torgg. 4 B
570 80 VIRSERUM


Sport & Fritidsgrossisten i Sverige AB
Kyrkog. 33
570 80 VIRSERUM


Svartengren Fastigheter
Sjög. 12
570 80 VIRSERUM


Svartengren Fastigheter
Sjög. 12
570 80 VIRSERUM


Tonito Invest AB
Virserums Hem & Trädgårdstjänst, AB
070 - 395 54 22Virserums Släp & Maskinfirma
Misterhult 9
570 80 VIRSERUM

Annons:

Fastighetsägare i Virserum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Virserum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Virserum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Virserum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Virserum.

Fastighetsmäklare i Virserum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Virserum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Virserum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Virserum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Virserum

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånare: 1742, år 2010

Här finns mer information om staden Virserum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.