Fastighetsbolag som har fastigheter i Vimmerby

Annons:
I Vimmerby finns det 13 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vimmerby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vimmerby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vimmerby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vimmerby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vimmerby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vimmerby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vimmerby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vimmerby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vimmerby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vimmerby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vimmerby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vimmerby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vimmerby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vimmerby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vimmerby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Ior Fastigheter AB
Norrhult 151


Alexnäs Fastighets AB
Bomhagsg. 1
598 35 VIMMERBY


Astrid Lindgrens Värld
Lundg.
598 34 Vimmerby


Björkbackens Hotell, Stugby & Camping
Traktorg. 2
598 30 Vimmerby


CK Perssons Fastigheter AB
Lantmannag. 16
598 35 VIMMERBY


Ej:s Skogs & Lantbruksservice, AB
Bröttle 115
598 96 Vimmerby


Fastighetsbyrån
Rönnbärsg. 26
598 37 VIMMERBY


Jonnys Golvservice AB
Magasinsg. 3
598 37 VIMMERBY


MEJ Förvaltning AB
Box 126
598 22 VIMMERBY


Marcus Samuelsson Fastigheter AB
Storg. 38
598 37 VIMMERBY


S.R. Fastigheter AB
Dramsjö 106
598 94 Vimmerby


VBO Fastighets AB
Hultsfredsv. 41
598 40 VIMMERBY


Åbro Bryggeri, AB
Åbrov. 13
598 40 VIMMERBY

Annons:

Fastighetsägare i Vimmerby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vimmerby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vimmerby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vimmerby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vimmerby.

Fastighetsmäklare i Vimmerby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vimmerby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vimmerby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vimmerby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vimmerby

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånare: 7934, år 2010

Här finns mer information om staden Vimmerby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.