Fastighetsbolag som har fastigheter i Vena

Annons:
I Vena finns det 6 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Vena. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Vena. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Vena så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Vena så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Vena så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Vena. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Vena har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Vena

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Vena har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Vena. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Vena du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Vena kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Vena om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Vena. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Vena som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Conny Svensson
Industriv. 3


Bo Bra Vena Christer Andersson AB
Källv. 4 D
577 90 Vena


Enskilda Vägen 131 U Junnarp Vägsamfällighet
Junnarp 2
577 92 Vena


Junnarps Samfällighetsförening
Junnarp 2
577 92 Vena


Tomas Tak & Bygg AB
Basebov. 17
577 90 Vena


Träda 1:21
Träda 5
577 93 VENA

Annons:

Fastighetsägare i Vena

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Vena. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Vena från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Vena som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Vena.

Fastighetsmäklare i Vena

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Vena så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Vena från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Vena riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Vena

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånare: 367, år 2010

Här finns mer information om staden Vena.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.