Fastighetsbolag som har fastigheter i Västervik

Annons:
I Västervik finns det 16 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Västervik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Västervik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Västervik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Västervik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Västervik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Västervik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Västervik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Västervik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Västervik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Västervik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Västervik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Västervik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Västervik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Västervik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Västervik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

B-Å Fastighetsservice
Industrig. 4
593 61 VÄSTERVIK


ET-Byggen Bjarne Embretsén AB
Holländareg. 1
593 36 VÄSTERVIK


Ewa Andersson Fastigheter AB
Grantorpsv. 10 E
593 38 VÄSTERVIK


Fastighetsbyrån
Rådhusg. 48 A
593 33 Västervik


Fuktteknik T Ekeflod AB
Sjög. 6
593 31 Västervik


Horns Strand Fastigheter AB
Horns Strandväg 2
593 93 Västervik


Krantz Bemanning AB
Älvdansg. 8 B
593 52 VÄSTERVIK


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 10
593 30 VÄSTERVIK


MTI Mark Trädgård & Industri AB
Videgrensg. 6
593 32 VÄSTERVIK


Peab
Kristinebergsg. 38
593 61 VÄSTERVIK


Riksbyggen
Folkparksv. 31
593 37 Västervik


Sandbergs Fastigheter
Allén 1
593 36 VÄSTERVIK


Svensk Fastighetsförmedling
Kvarng. 15
593 30 VÄSTERVIK


Talab Tandtekniska Laboratoriet i Västervik AB
V. Kyrkog. 21
593 33 Västervik


Västerviks Bostads AB, Bostadsbolaget
Spötorget 1
593 30 VÄSTERVIK


Zettergrens Fastighetsskötsel AB
Kristinebergsg. 23
593 61 VÄSTERVIK

Annons:

Fastighetsägare i Västervik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Västervik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Västervik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Västervik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Västervik.

Fastighetsmäklare i Västervik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Västervik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Västervik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Västervik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Västervik

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånare: 21140, år 2010

Här finns mer information om staden Västervik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.