Fastighetsbolag som har fastigheter i Trekanten

Annons:
I Trekanten finns det 8 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Trekanten. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Trekanten. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Trekanten så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Trekanten så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Trekanten så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Trekanten. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Trekanten har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Trekanten

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Trekanten har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Trekanten. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Trekanten du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Trekanten kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Trekanten om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Trekanten. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Trekanten som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


JCN Invest AB
Alg. 10Ja I Kalmar AB
Kristvallav. 40Örjan & Magnus Åkeri AB
Äppelv. 16AB Glass-Olle
Gamla v. 54


Ala Förvaltning AB
Harby 350
388 98 Trekanten


Ci AB
Mejerig. 17
388 40 TREKANTEN


Gamla Vägen Holding AB
Gamla v. 8
388 40 TREKANTEN


Källstorps Musteri o. Handels AB
Källstorp 229
388 98 Trekanten

Annons:

Fastighetsägare i Trekanten

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Trekanten. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Trekanten från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Trekanten som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Trekanten.

Fastighetsmäklare i Trekanten

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Trekanten så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Trekanten från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Trekanten riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Trekanten

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånare: 1422, år 2010

Här finns mer information om staden Trekanten.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.