Fastighetsbolag som har fastigheter i Torsås

Annons:
I Torsås finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Torsås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Torsås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Torsås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Torsås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Torsås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Torsås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Torsås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Torsås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Torsås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Torsås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Torsås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Torsås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Torsås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Torsås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Torsås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Tbab Torsås Bostads AB
Dalg. 1


Dackemäkleri
Hasselg. 3
385 32 Torsås


Fastighetsbyrån
Allfarg. 20 -22
385 31 TORSÅS


Rosenträdet AB
0486 - 420 90Svensk Fastighetsförmedling
0486 - 412 22TBAB, Torsås Bostads AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS


TechTools AB
Kvilla 105
385 91 TORSÅS


Torsås 2:39
Karlskronav. 45
385 33 TORSÅS


Torsås Fastighets AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS

Annons:

Fastighetsägare i Torsås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Torsås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Torsås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Torsås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Torsås.

Fastighetsmäklare i Torsås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Torsås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Torsås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Torsås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Torsås

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånare: 1848, år 2010

Här finns mer information om staden Torsås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.