Fastighetsbolag som har fastigheter i Timmernabben

Annons:
I Timmernabben finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Timmernabben. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Timmernabben. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Timmernabben så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Timmernabben så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Timmernabben så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Timmernabben. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Timmernabben har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Timmernabben

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Timmernabben har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Timmernabben. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Timmernabben du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Timmernabben kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Timmernabben om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Timmernabben. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Timmernabben som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Reise Montage
Genuagränd


Nabbens Rökeri & Fisk
Fiskarv. 2
380 52 Timmernabben


Oknövikens Bryggförening
Granstigen 7
380 52 Timmernabben


Refama Systems
Sälgstigen 4
380 52 Timmernabben


Strandafastigheter
Strandav. 85
380 52 Timmernabben

Annons:

Fastighetsägare i Timmernabben

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Timmernabben. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Timmernabben från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Timmernabben som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Timmernabben.

Fastighetsmäklare i Timmernabben

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Timmernabben så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Timmernabben från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Timmernabben riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Timmernabben

Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Yta: 148,75 hektar
Invånare: 1276, år 2010

Här finns mer information om staden Timmernabben.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.