Fastighetsbolag som har fastigheter i Söderåkra

Annons:
I Söderåkra finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Söderåkra. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Söderåkra. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Söderåkra så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Söderåkra så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Söderåkra så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Söderåkra. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Söderåkra har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Söderåkra

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Söderåkra har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Söderåkra. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Söderåkra du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Söderåkra kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Söderåkra om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Söderåkra. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Söderåkra som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Övraby lantbruk
Övraby 110Övraby Förvaltnings HB
Solv


Kresse
Ekesv. 16
385 51 SÖDERÅKRA


Pb-Fastighetsförvalting KB
070 - 922 14 36


Annons:

Fastighetsägare i Söderåkra

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Söderåkra. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Söderåkra från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Söderåkra som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Söderåkra.

Fastighetsmäklare i Söderåkra

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Söderåkra så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Söderåkra från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Söderåkra riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Söderåkra

Söderåkra är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. Denna kustnära ort ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona, till vilka man tar sig via den intilliggande E22:an. I Söderåkra återfinns bland annat hotell, golfbana och köpcentrum.

Yta: 135,17 hektar
Invånare: 912, år 2010

Här finns mer information om staden Söderåkra.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.