Fastighetsbolag som har fastigheter i Rockneby

Annons:
I Rockneby finns det 18 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Rockneby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Rockneby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Rockneby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Rockneby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Rockneby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Rockneby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Rockneby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Rockneby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Rockneby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Rockneby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Rockneby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Rockneby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Rockneby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Rockneby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Rockneby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Danerum Binnaretorps Samfällighetsförening
SkaftnäsStephan Willberg AB
DragWibcon
DragPellann I Kalmar AB
S. Dragsviken 662ToTo FaUt AB
V


Fastighetsmäklare Stephan Willberg AB
Drag Villa Sjövik 167
395 94 ROCKNEBY


Fågelsudd-Slakmörestrands Vattensamfällighetsför
Fågelsudd 102
395 95 Rockneby


Leif Lundins Bygg AB
Marknadsg. 2
395 93 Rockneby


Lennart Mäklare AB
Hultsby 132
395 94 ROCKNEBY


Librix AB
Söregärdev. 2
395 93 Rockneby


Loggen i Kalmar AB
N. Dragsviken 308
395 94 ROCKNEBY


Marielunds Förvaltningsbolag
Kåremo
395 95 Rockneby


Mästaren 29
Drag 210 B
395 94 ROCKNEBY


Nictrade AB
Drag 119
395 94 ROCKNEBY


Rockneby Bed & Breakfast
G. Revsuddev. 19
395 94 ROCKNEBY


TGB Fastigheter i Calmar AB
Boda 101
395 94 ROCKNEBY


Thörnströms Fastigheter
Revsudden 183
395 94 ROCKNEBY


Åckerströms Bilreparationer
Ryssbylundsv. 3
395 93 Rockneby

Annons:

Fastighetsägare i Rockneby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Rockneby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Rockneby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Rockneby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Rockneby.

Fastighetsmäklare i Rockneby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Rockneby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Rockneby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Rockneby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Rockneby

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånare: 869, år 2010

Här finns mer information om staden Rockneby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.