Fastighetsbolag som har fastigheter i Påskallavik

Annons:
I Påskallavik finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Påskallavik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Påskallavik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Påskallavik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Påskallavik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Påskallavik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Påskallavik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Påskallavik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Påskallavik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Påskallavik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Påskallavik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Påskallavik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Påskallavik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Påskallavik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Påskallavik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Påskallavik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Hökeflycht Förvaltning AB
Kristdalav. 62


C & V Jönsson Invest AB
Kulturg. 20
570 90 PÅSKALLAVIK


Krokö Fastighets AB
EMSFORS BRUK
570 90 PÅSKALLAVIK


Mps Fastigheter
Vattug. 23
570 90 PÅSKALLAVIK

Annons:

Fastighetsägare i Påskallavik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Påskallavik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Påskallavik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Påskallavik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Påskallavik.

Fastighetsmäklare i Påskallavik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Påskallavik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Påskallavik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Påskallavik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Påskallavik

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånare: 1083, år 2010

Här finns mer information om staden Påskallavik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.