Fastighetsbolag som har fastigheter i Överum

Annons:
I Överum finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Överum. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Överum. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Överum så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Överum så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Överum så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Överum. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Överum har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Överum

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Överum har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Överum. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Överum du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Överum kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Överum om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Överum. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Överum som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Västerviks Bostads AB
PrästgårdsgE.K-Plåtprodukter
Hantverkshuset


B.O. Industri Service
Möckelhult Karlsäng
590 96 ÖVERUM


El & Automation I Överum AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM


Gert S Bygg & Fastighetsservice AB
Dalhemsv. 18
590 96 ÖVERUM


Lyckevägens Samfällighetsförening
Lyckev. 12
590 96 ÖVERUM


Överums Gymnastikförening
Västerlidsv. 10
590 96 ÖVERUM

Annons:

Fastighetsägare i Överum

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Överum. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Överum från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Överum som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Överum.

Fastighetsmäklare i Överum

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Överum så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Överum från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Överum riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Överum

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånare: 1203, år 2010

Här finns mer information om staden Överum.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.