Fastighetsbolag som har fastigheter i Oskarshamn

Annons:
I Oskarshamn finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Oskarshamn. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Oskarshamn. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Oskarshamn så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Oskarshamn så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Oskarshamn så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Oskarshamn. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Oskarshamn har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Oskarshamn

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Oskarshamn har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Oskarshamn. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Oskarshamn du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Oskarshamn kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Oskarshamn om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Oskarshamn. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Oskarshamn som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Winter Fastigheter AB
Syrénv. 18Hultmans Fastigheter I Oskarshamn AB
Kolbergav. 64Audio Video Fastigheter AB
Flanaden 2Bohmans Fastigheter I Oskarshamn AB
Sörviksv. 8Cmt Fastigheter ABByggebo AB
V. Torgg. 12
572 42 OSKARSHAMN


Dap Fastigheter AB
Bilg. 2
572 51 OSKARSHAMN


Fastighetsbyrån Oskarshamn
Flanaden 8 A
572 30 Oskarshamn


Inspecta
L. Torget 6
572 30 Oskarshamn


PJN Sverige AB
Hällviksv. 5
572 40 OSKARSHAMN


Peab
Väderumsv. 6
572 36 Oskarshamn


Samuelssons Tak AB
Väderumsv. 2 A
572 36 Oskarshamn


Signea Fastighetsbyrå AB
L. Torget 8
572 30 Oskarshamn


Svensk Fastighetsförmedling
Köpmang. 1
572 30 Oskarshamn


Vs Fastigheter Tomas Karlsson AB
Hycklinge Ekhagen
572 91 OSKARSHAMN

Annons:

Fastighetsägare i Oskarshamn

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Oskarshamn. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Oskarshamn från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Oskarshamn som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Oskarshamn.

Fastighetsmäklare i Oskarshamn

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Oskarshamn så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Oskarshamn från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Oskarshamn riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånare: 17258, år 2010

Här finns mer information om staden Oskarshamn.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.