Fastighetsbolag som har fastigheter i Örsjö

Annons:
I Örsjö finns det 3 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Örsjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Örsjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Örsjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Örsjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Örsjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Örsjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Örsjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Örsjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Örsjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Örsjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Örsjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Örsjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Örsjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Örsjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Örsjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

Birger Engström
Orrabäcksv. 12
382 97 örsjö


Kristians Fastighetsunderhåll
Orrabäcksv. 34
382 97 örsjö


Nybro Örsjö 1:99
Örsjö 134
382 90 ÖRSJÖ

Annons:

Fastighetsägare i Örsjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Örsjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Örsjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Örsjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Örsjö.

Fastighetsmäklare i Örsjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Örsjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Örsjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Örsjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Örsjö

Örsjö är en tätort i Nybro kommun i Kalmar län, Örsjö socken. Ortnamnet Örsjö torde komma från de grusbankar (=ör) som finns vid den närliggande sjön, Örsjösjön.

Yta: 72,97 hektar
Invånare: 369, år 2010

Här finns mer information om staden Örsjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.