Fastighetsbolag som har fastigheter i Orrefors

Annons:
I Orrefors finns det 4 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Orrefors. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Orrefors. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Orrefors så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Orrefors så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Orrefors så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Orrefors. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Orrefors har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Orrefors

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Orrefors har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Orrefors. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Orrefors du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Orrefors kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Orrefors om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Orrefors. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Orrefors som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Röken 2
Trädgårdsg. 78


Brixhatten AB
Drottninghult 116
380 40 ORREFORS


Rosenby 1:44
Brinkliden 4
380 40 ORREFORS


Stemå Fastigheter AB
Brinkliden 12
380 40 ORREFORS

Annons:

Fastighetsägare i Orrefors

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Orrefors. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Orrefors från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Orrefors som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Orrefors.

Fastighetsmäklare i Orrefors

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Orrefors så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Orrefors från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Orrefors riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Orrefors

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånare: 719, år 2010

Här finns mer information om staden Orrefors.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.