Fastighetsbolag som har fastigheter i Nybro

Annons:
I Nybro finns det 15 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Nybro. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Nybro. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Nybro så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Nybro så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Nybro så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Nybro. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Nybro har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Nybro

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Nybro har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Nybro. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Nybro du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Nybro kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Nybro om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Nybro. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Nybro som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

Bröderna Karlssons Fastigheter AB
Florhult 115
382 94 Nybro


Byggnads AB, OG Ohlsson
Bang. 8
382 23 Nybro


CHM Maskin AB
Joelsg. 18
382 34 Nybro


Fastiny Förvaltning AB
Pukebergsg. 9
382 34 Nybro


Fransson Energi AB
Grönv. 76
382 34 Nybro


I-B & J-G Fastigheter AB
Österg. 4 C
382 41 Nybro


Lustrum AB
Titanv. 16
382 46 NYBRO


Maskinaffären i Nybro AB
Banérg. 1
382 37 NYBRO


Meca i Nybro
Titanv. 4
382 46 NYBRO


Nybro Bostads AB
Grönadalsg. 3
382 44 NYBRO


Peterssons Fastighetsservice i Glasriket AB
Krumhall 210
382 94 Nybro


Pingstkyrkan Nybro
Långg. 1
382 41 Nybro


Projekt Mosjön
Madesjöv. 15
382 45 Nybro


Skötselbolaget AB
N. Esplanaden 27
382 41 Nybro


Svensk Fastighetsförmedling
Fabriksg. 2
382 30 Nybro

Annons:

Fastighetsägare i Nybro

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Nybro. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Nybro från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Nybro som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Nybro.

Fastighetsmäklare i Nybro

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Nybro så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Nybro från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Nybro riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Nybro

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånare: 12810, år 2010

Här finns mer information om staden Nybro.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.