Fastighetsbolag som har fastigheter i Mörbylånga

Annons:
I Mörbylånga finns det 5 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mörbylånga. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mörbylånga. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mörbylånga så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mörbylånga så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mörbylånga så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mörbylånga. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mörbylånga har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mörbylånga

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mörbylånga har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mörbylånga. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mörbylånga du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mörbylånga kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mörbylånga om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mörbylånga. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mörbylånga som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Säljkonsult Per Gardbeck
Furuv


Bergman Fastighets AB, Rolf
Markg. 5
386 50 MÖRBYLÅNGA


Mörbylånga Bostads AB
Köpmang. 32
386 50 MÖRBYLÅNGA


Mörbylånga Fastighets AB
Köpmang. 32
386 50 MÖRBYLÅNGA


Pelle Lundgrens Fastigheter AB
Pl 148
386 61 MÖRBYLÅNGA

Annons:

Fastighetsägare i Mörbylånga

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mörbylånga. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mörbylånga från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mörbylånga som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mörbylånga.

Fastighetsmäklare i Mörbylånga

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mörbylånga så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mörbylånga från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mörbylånga riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mörbylånga

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånare: 1780, år 2010

Här finns mer information om staden Mörbylånga.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.