Fastighetsbolag som har fastigheter i Mönsterås

Annons:
I Mönsterås finns det 11 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Mönsterås. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Mönsterås. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Mönsterås så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Mönsterås så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Mönsterås så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Mönsterås. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Mönsterås har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Mönsterås

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Mönsterås har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Mönsterås. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Mönsterås du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Mönsterås kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Mönsterås om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Mönsterås. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Mönsterås som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Isax Fastigheter AB
FridhemLectus Fastighetsförvaltning AB
Södra


Fastighets AB Höggren
Kanalg. 4
383 38 Mönsterås


Hoj-Biten HB
Hamng. 2
383 30 Mönsterås


Holmens Fastigheter AB
Mileksv. 5
383 34 Mönsterås


M Fritid AB
Älgerumsv. 29
383 32 Mönsterås


Magnus Gustafsson Fastigheter I Mönsterås AB
Nynäsv. 10
383 92 Mönsterås


Mönsterås Elman AB
Åsevadsg. 2
383 31 MÖNSTERÅS


Mönsterås Utvecklings AB
0499 - 174 99Rör-Karlsson AB
Älgerumsv. 30
383 32 Mönsterås


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 55
383 30 Mönsterås

Annons:

Fastighetsägare i Mönsterås

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Mönsterås. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Mönsterås från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Mönsterås som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Mönsterås.

Fastighetsmäklare i Mönsterås

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Mönsterås så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Mönsterås från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Mönsterås riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Mönsterås

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånare: 4731, år 2010

Här finns mer information om staden Mönsterås.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.