Fastighetsbolag som har fastigheter i Målilla

Annons:
I Målilla finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Målilla. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Målilla. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Målilla så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Målilla så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Målilla så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Målilla. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Målilla har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Målilla

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Målilla har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Målilla. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Målilla du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Målilla kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Målilla om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Målilla. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Målilla som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

DaFlex Förvaltning AB
Fabriksg. 8
570 82 MÅLILLA


Dackarna AB
Målilla Motorbana 1
570 82 MÅLILLA


Målilla Orienteringsklubb
Doktorsv. 11
570 82 MÅLILLA


Smålandsmat AB
Botesgård Björkenäs
570 82 MÅLILLA


Stig Nielsen Förvaltning
Ringv. 6
570 82 MÅLILLA


Venhagsvallen
Atlantvägen 8
570 82 MÅLILLA


Östra Smålands Kommunalteknikförbund
Spångg. 31
570 82 MÅLILLA

Annons:

Fastighetsägare i Målilla

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Målilla. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Målilla från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Målilla som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Målilla.

Fastighetsmäklare i Målilla

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Målilla så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Målilla från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Målilla riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Målilla

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånare: 1524, år 2010

Här finns mer information om staden Målilla.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.