Fastighetsbolag som har fastigheter i Löttorp

Annons:
I Löttorp finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Löttorp. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Löttorp. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Löttorp så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Löttorp så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Löttorp så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Löttorp. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Löttorp har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Löttorp

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Löttorp har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Löttorp. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Löttorp du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Löttorp kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Löttorp om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Löttorp. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Löttorp som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Kyrketorp 2:2
PepparhagsgRoger Eklöf Invest AB
Löttorpsv. 55Legenäs Gård AB
StenningevPersnäs-Sandviks Samfällighetsförening
Sandviks


Byxelkroks Lantbruk
Hornsbäcksg. 12
387 72 LÖTTORP


Fastighetsbyrån
Löttorpsv. 57
387 72 LÖTTORP


Fastighetsservan Lars
Gamla v. 93
387 70 LÖTTORP


Företagshuset i Löttorp AB
Löttorpsv. 57
387 72 LÖTTORP


Hans Göran Olsson
Fyrv. 9
387 71 Löttorp


Hälsans Hus i Löttorp
Förrådsv. 9
387 72 LÖTTORP


Kn Consult
Landsvägen munketorp 71
387 73 Löttorp


Källatorps Samfällighetsförening
Korpskogsg. 66
387 71 Löttorp


Lundin Inge
Bocketorpsg. 2
387 73 Löttorp


Löttorp 1:16 Och 2:22
Viksjölund 10
387 72 LÖTTORP


Munketorps Vägförening
Löttorpsv. 57
387 72 LÖTTORP


Norrböda Allservice, AB
Kullenv. 9
387 73 Löttorp


Pingstförsamlingen Södvik
Eksnapv. 1
387 70 LÖTTORP


Sandby Resort AB
John Emils g. 43
387 73 Löttorp


Silverstrands Fastighets AB
SANDGATAN 8 8
387 72 LÖTTORP


Torbjörn Nilsson
Kvarnstadsg. 33
387 71 Löttorp


Wernholm, Marina
Glabo Gård 34
387 73 Löttorp

Annons:

Fastighetsägare i Löttorp

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Löttorp. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Löttorp från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Löttorp som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Löttorp.

Fastighetsmäklare i Löttorp

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Löttorp så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Löttorp från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Löttorp riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Löttorp

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånare: 438, år 2010

Här finns mer information om staden Löttorp.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.