Fastighetsbolag som har fastigheter i Ljungbyholm

Annons:
I Ljungbyholm finns det 21 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Ljungbyholm. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Ljungbyholm. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Ljungbyholm så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Ljungbyholm så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Ljungbyholm så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Ljungbyholm. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Ljungbyholm har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Ljungbyholm

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Ljungbyholm har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Ljungbyholm. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Ljungbyholm du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Ljungbyholm kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Ljungbyholm om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Ljungbyholm. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Ljungbyholm som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Mellannmons Samfällighetsförening
MellanmonTvärskogs Bygdeförening
BetekullavNilssons Fast HB
Rälsv. 18Marulken AB
Pl 146Cronholm Gårdar
österhultsmålaHossmo Kyrkvägs Samfällighetsför.
HossmoEngdahls Fastigheter
Tolleg


Anmac Förvaltning AB
Byv. 29
388 31 Ljungbyholm


Bjärgrim Fastighetsutveckling AB
Perrongv. 3
388 30 LJUNGBYHOLM


Danielsson, Sven Olof Torsten
St. Binga 105
388 92 LJUNGBYHOLM


Eklunds Smide & Plåt Ab, K
Tolleg. 1
388 31 Ljungbyholm


Granbergs Bostads AB
Klintv. 14
388 32 LJUNGBYHOLM


Göran Terborn
Byv. 4 A
388 92 LJUNGBYHOLM


Håkan O Roland Förvaltning i Kalmar HB
Kaplansv. 5
388 32 LJUNGBYHOLM


Jan-Åke Larsson Fastigheter AB
Åkerg. 4
388 30 LJUNGBYHOLM


Källviks Samfällighetsförening
Rinkabybergsallén 7
388 92 LJUNGBYHOLM


Malmers CNC-Teknik AB
Sandg. 17
388 30 LJUNGBYHOLM


Manskärsvägens Samfällighetsförening
Manskärsvägen 3
388 92 LJUNGBYHOLM


Niklas Lindberg
Krankelösa Gård 320
388 92 LJUNGBYHOLM


Otab-Gruppen AB
Hossmo Gård 140
388 92 LJUNGBYHOLM


Ppgs Fastigheter AB
Öbbestorp 150
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Fastighetsägare i Ljungbyholm

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Ljungbyholm. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Ljungbyholm från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Ljungbyholm som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Ljungbyholm.

Fastighetsmäklare i Ljungbyholm

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Ljungbyholm så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Ljungbyholm från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Ljungbyholm riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Ljungbyholm

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånare: 1604, år 2010

Här finns mer information om staden Ljungbyholm.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.