Fastighetsbolag som har fastigheter i Långasjö

Annons:
I Långasjö finns det 2 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Långasjö. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Långasjö. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Långasjö så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Långasjö så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Långasjö så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Långasjö. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Långasjö har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Långasjö

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Långasjö har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Långasjö. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Långasjö du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Långasjö kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Långasjö om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Långasjö. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Långasjö som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.

Ffm Konsult AB
Lida 110
361 95 Långasjö


Steens Snickerifabrik AB, Bröderna
Långasjö
361 95 Långasjö

Annons:

Fastighetsägare i Långasjö

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Långasjö. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Långasjö från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Långasjö som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Långasjö.

Fastighetsmäklare i Långasjö

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Långasjö så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Långasjö från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Långasjö riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Långasjö

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Yta: 75,00 hektar
Invånare: 348, år 2010

Här finns mer information om staden Långasjö.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.