Fastighetsbolag som har fastigheter i Läckeby

Annons:
I Läckeby finns det 9 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Läckeby. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Läckeby. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Läckeby så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Läckeby så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Läckeby så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Läckeby. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Läckeby har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Läckeby

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Läckeby har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Läckeby. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Läckeby du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Läckeby kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Läckeby om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Läckeby. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Läckeby som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Sbf - Service
Vångerslät 306Stall Årtebäck 1:12
Årtebäck 108


Gransmåla 1:4
Gransmåla 112
395 98 LÄCKEBY


Luvehult 2:1
Luvehult 134
395 98 LÄCKEBY


Läckeby Djursjukhus
Örntorp 201
395 98 LÄCKEBY


Moliljan Fastigheter Kommanditbolag
Björnö Säteri 101
395 98 LÄCKEBY


Nordströms Verkstad
Vångerslät 382
395 98 LÄCKEBY


Pedersen Asfalt Teknik AB
Hjälmö 109
395 98 LÄCKEBY


Skäggenäs Fiskehamnsförening Upa
Gransmåla 122
395 98 LÄCKEBY

Annons:

Fastighetsägare i Läckeby

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Läckeby. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Läckeby från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Läckeby som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Läckeby.

Fastighetsmäklare i Läckeby

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Läckeby så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Läckeby från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Läckeby riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Läckeby

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånare: 847, år 2010

Här finns mer information om staden Läckeby.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.