Fastighetsbolag som har fastigheter i Kristdala

Annons:
I Kristdala finns det 7 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Kristdala. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Kristdala. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Kristdala så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Kristdala så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Kristdala så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Kristdala. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Kristdala har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Kristdala

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Kristdala har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Kristdala. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Kristdala du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Kristdala kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Kristdala om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Kristdala. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Kristdala som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


J&M Fastighets AB
Hornsg. 6Hagagatans Samfällighetsförening
FalleboWirséns Cykel & Motor AB
Storg. 40St Bråbo Vägsamfällighet
St. Bråbo 5


Byggebo I Oskarshamn AB
Storg. 44 A
570 91 KRISTDALA


Gottfrid Fornanders Stiftelse
Malghult 1
570 91 KRISTDALA


Åskögle Samfällighetsförening
Åskögle
KRISTDALA

Annons:

Fastighetsägare i Kristdala

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Kristdala. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Kristdala från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Kristdala som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Kristdala.

Fastighetsmäklare i Kristdala

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Kristdala så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Kristdala från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Kristdala riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Kristdala

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånare: 945, år 2010

Här finns mer information om staden Kristdala.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.