Fastighetsbolag som har fastigheter i Köpingsvik

Annons:
I Köpingsvik finns det 14 olika fastighetsbolag som har fastigheter och tomter till salu eller som man kan hyra. Dem kan hjälpa dig hitta en lägenhet, hus eller en tomt för dig som vill bo i Köpingsvik. Oavsett om du vill ha en hyresrätt, bostadsrätt eller ska ha en fastighet av annat slag kommer du kunna hitta det som erbjuds i Köpingsvik. Det finns en hel del lediga bostäder eller lediga tomter att välja på i Köpingsvik så det är alltid en bra idé att jämföra olika områden och olika fastighetsbolag i Köpingsvik så att du får det bästa priset för det du är ute efter. Här kan du också hitta kontaktuppgifter och adresser till dessa bostadsföretag i Köpingsvik så att du enkelt kan komma i kontakt med dem för att kolla in deras utbud av fastigheter och tomter i Köpingsvik. Olika företag kommer att passa olika bra beroende på vad du är ute efter. Vissa kan ha fler hyreslägenheter medan andra kan ha mera lediga tomter. Ifall inget företag i Köpingsvik har det du är ute efter kan du istället kolla in andra städer i Kalmar.
Annons:

Fastighetsbolag som arbetar med fastigheter i Köpingsvik

Innan du bestämmer dig för en fastighet bör du jämföra vad de olika fastighetsbolagen i Köpingsvik har att erbjuda i form att bostäder och tomter i Köpingsvik. Därför bör du alltid kontakta de olika bostadsföretagen i Köpingsvik du har ögonen på så att du får det bästa priset på det du är ute efter. Olika områden kan kosta olika men olika fastighetsföretag i Köpingsvik kan också ha olika priser på liknande fastigheter. Det blir enklare att hitta en fastighet i Köpingsvik om du kontaktar flera olika fastighetsföretag. Detta gäller oavsett om det är en vanlig lägenhet, hus eller ska köpa en tomtmark i Köpingsvik. Om du trots det inte hittar något fastighetsbolag i Köpingsvik som har det du är ute efter kan du istället undersöka andra delar av Kalmar.


Kv. Gästgivaren I Borgholm AB
BadgYtterby Samfällighetsförening
NDalby-Unnestads Samfällighetsfören.
DalbyvPileS Golv & Kakel
KolstadKlintaboden AB
Klinta Bodars v. 1Köpingsviks Samfällighetsförening
RunvPalmelunds Vägförening
PalmelundsvägenÅke Olsson
Arbelundag. 4


Bredsättra Samfällighetsförening
Rågångsv. 1
387 95 KÖPINGSVIK


HB Svegube Förvaltning
Badg. 19
387 50 Köpingsvik


Kläppingevägens Samfällighetsförening
Kläppinge 5160
387 95 KÖPINGSVIK


Lena Thunell
Unnestadsv. 23
387 96 Köpingsvik


Newal AB
Skedstadg. 45
387 95 KÖPINGSVIK


Sommarfyndet, AB
Köpingev. 20
387 50 Köpingsvik

Annons:

Fastighetsägare i Köpingsvik

Många av de olika fastighetsbolag som arbetar med fastigheter från listan ovan är också fastighetsägare i Köpingsvik. Genom att kontakta flera olika av de bostadsföretagen i Köpingsvik från listan så kan du själv få en bra bild av vilka fastighetsbolag i Köpingsvik som erbjuder vilken typer av fastigheter, t.ex. tomter i Köpingsvik.

Fastighetsmäklare i Köpingsvik

Om du främst letar efter fastighetsmäklare i Köpingsvik så kan du sannolikt hitta en del mäklarföretag verksamma i Köpingsvik från listan ovan. Namnet på bostadsföretaget brukar ofta ge en indikation på vilken verksamhet som fastighetsföretaget i Köpingsvik riktar sig mot.

Fastighetsinformation om Köpingsvik

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånare: 599, år 2010

Här finns mer information om staden Köpingsvik.

Utvalda städer med fastighetsföretag och fastigheter

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta bostadsföretag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.